ΛΑΜΠΕΡΑ εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης αγιογραφίας με τον τίτλο «Πνοή Ζώσα», στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.



Γράφει  ο  ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης αγιογραφίας με τον τίτλο «Πνοή Ζώσα», στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.
Βασικό κορμό των συμμετεχόντων αποτελούν μαθήτριες του γνωστού ζωγράφου Μιχαήλ Αγγελάκη από τη σχολή που είχε δημιουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλυφάδας. Συμμετέχουν επίσης και μαθήτριες του από την αντίστοιχη σχολή του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης.




Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου και τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν ο π. Γεώργιος Καλαμάρης από τον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας και ο π. Βασίλειος Αυγουστίνος από την Αγία Βαρβάρα Αργυρουπόλεως. Τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της περιοχής μας αλλά και ευρύτερα, όπως ο κ.Στ. Κουρουπάκης πρόεδρος της Γκολφ Α.Ε., ο κ. Β. Διαμαντής πρόεδρος του Πολ. Συλ. «Παρθενών», η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Πολ. Συλ. «Υπατία» κ.κ. Ιφιγένεια Χαντζή - Αμοργιανού και Ελένη Δόγκα. ο καθηγητής Παν/μίου κ. Αθανάσιος Παρούτσας, το Δ.Σ. του “Arthina” κ.κ. Ι. Μούρτζος και Δ. Φλεβάρης και πολλοί άλλοι.

















Στην έκθεση συμμετέχουν: Dineva AntoanetaLa CorteEvelinaSymonds - Σαμαρά Αικατερίνα, Αναστασοπούλου Γεωργία, Βασιλάκη Ελένη, Βέβη 
Αικατερίνα, Δικαίου Κλεάνθη (Κλαίρη), Ευσταθοπούλου Ευτέρπη, Καναγκίνη Ελισάβετ, Καραντώνη Βασιλική, Ματάλα Μαρία, Μοίρα Μαργαρίτα, Μπαλερίνας Βασίλης, Ξαγοράρη Βασιλική, Παπαγεωργίου Μαρία, Τζεφεράκου Ευστάθια, Φλεβάρη Καλλιόπη.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΊ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΊΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ART WAY!!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ LIONS CLUB SPECIALTY KOLONAKI SUN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ