«Ένας κόσμος γεμάτος Πατατάκια!» στην σκηνή του Χώρου Τέχνης Ασωμάτων

Η επίκαιρη κωμωδία «Ένας κόσμος γεμάτος Πατατάκια!» του Γιάννη Ρωμανού παρουσιάζεται στην σκηνή του Χώρου Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο, κάθε Παρασκευή έως και τις 16 Ιουνίου 2023. Στην πόλη μας, την σύγχρονη Αθήνα συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Έχουν πια, πιο σύγχρονες και πιο εξελιγμένες απόψεις, όμως, κατά βάθος, παραμένουν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.Το κείμενο ανατρέπει το κρατούν ιδεολόγημα της κοινωνικής στατικότητας και εκθέτει με απόλυτα εμφανή τρόπου το θέμα της διαφορετικότητας και της ειλικρίνειας των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των καθημεριμών ανθρώπων .Η υπόθεση δείχνει και είναι γνώριμη,οικεία .Θα μπορούσε να συμβαίνει στην διπλανή μας πόρτα .
Η οικογένεια Χατζηπετροπούλου, που θα μας απασχολήσει, είναι μια πολύ τυπική οικογένεια αυτής της πόλης. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλον. Στους χαρακτήρες αυτού του έργου θα βρείτε σίγουρα κάποιο γείτονα, κάποιο συγγενή ή και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι ανατροπές όμως που συμβαίνουν στο φινάλε, είναι κοσμογονικές και δεν νομίζω ότι είναι… πολύ συνηθισμένες.
Συντελεστές Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρωμανός Παίζουν: Μαρία Δρακοπούλου,Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου,Γιάννης Ρωμανός, Κώστας Γόνης, Στέφανος Ματζανάς-Δούκας και ο Λεόντιος Πετμεζάς Επιμέλεια ήχου, βίντεο: Αλίκη Πήτερσον Επιμέλεια φωτισμού: Γιάννης Κοζής
Παραστάσεις Από 26 Μαΐου 2023 έως 16 Ιουνίου 2023 κάθε Παρασκευή στις 21:30 Τιμές εισιτηρίων 10€ γενική είσοδος 5€ ατέλειες Προπώληση TICKET SERVICES – εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου – τηλεφωνικά: 2107234567 – online: www.ticketservices.gr
Αξίζει να δείτε την παράσταση που ξεχωρίζει στην θεατρική Αθήνα της περιόδου αυτής .Θα σας συναρπάσει,θα σας προβληματίσει ,θα γελάσετε !!!!!!
Χώρος Τέχνης Ασωμάτων Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο Αθήνα, 105 53 τηλ. 21 1800 9838

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΊ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΊΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ART WAY!!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ LIONS CLUB SPECIALTY KOLONAKI SUN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ